Hotel Elbrus - Szczyrk

Mamy przyjemność zaprosić Państwa do Hotelu Elbrus*** który usytuowany jest w samym centrum Szczyrku, popularnej miejscowości turystycznej. Bez wątpliwości należy on do najnowocześniejszych hoteli SPA w Szczyrku. Naszym Gościom gwarantujemy miłą atmosferę oraz profesjonalną obsługę, co w połączeniu z ciekawą i smaczną kuchnią sprawia, że czują się jak u siebie w domu, specjalizujemy się w kompleksowej i profesjonalnej organizacji wyjazdów służbowych. Ze względu na szeroką ofertę i atrakcyjne usytuowanie jest idealnym miejscem, w którym firmy mogą przygotować konferencje, szkolenia, spotkania biznesowe czy wyjazdy integracyjne.

Pokoje

Do dyspozycji oddajemy 53 komfortowe pokoje:

• 44 pokoje Standard
  • 5 pokoi Lux
  • 2 pokoje King
  • 2 pokoje Studio z dodatkową sypialnią

Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizory LCD, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów, telefon oraz bezpłatny bezprzewodowy dostęp do Internetu.

Wspaniała kuchnia i z różnych stron świata

Wspaniała aranżacja wnętrz i profesjonalna obsługa w restauracji KABARDO sprawiają, iż panuje u nas niepowtarzalna atmosfera i wyjątkowy klimat. Wyszukane potrawy i wykwintne dania, smakowicie podane sprostają nawet najbardziej wyrafinowanym gustom. Restauracja oferuje mieszankę dań z różnych zakątków Polski, Europy i Świata z domieszką nowoczesności co popularnie nazywamy kuchnią „Fusion”.

Basen, świat saun i spa

W cenie noclegu naszych gości zapraszamy również na nasz basen rekreacyjny i do świata saun. Ciekawa aranżacja basenu o wymiarach 10 m x 5 m i głębokości 1,40 m oraz plaża wypoczynkowa, a także znajdujące się przy basenie jacuzzi, kaskada, prysznic wrażeń wreszcie 3 rodzaje saun, w tym sauna fińska, sauna aromatyczna i parowa zapewnią przyjemny i komfortowy wypoczynek. SPA ARMACZI składające się z 11 gabinetów urządzonych w przyjemnym dla oka klimacie to oaza spokoju i harmonii. Na terenie SPA znajduje się ponadto, wanna z hydromasażem, kapsuła SPA z prysznicem Vichy oraz endermologia. Na miejscu oczekuje na Państwa wykwalifikowana kadra, gotowa zawsze służyć pomocą. W ofercie dla firm oferujemy ciekawe pakiety i rabaty.

Konferencje

Przygotowaliśmy dla Państwa trzy w pełni klimatyzowane i zaciemniane sale konferencyjne z dostępem do światła dziennego. Sale wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt audiowizualny.

• Zachodnia – 40 m²
  • Południowa – 50 m²
  • Centralna – 100 m²

Eventy, integracje…

Zapewniamy pomoc w organizacji wszelkiego rodzaju dodatkowych atrakcji odbywających się wewnątrz hotelu: tradycyjne wieczory góralskie, zabiegi w SPA Armaczi, wieczory taneczne z muzyką na żywo, DJ czy karaoke. Współpracujemy z profesjonalnymi firmami, które zajmują się organizacją zajęć dla grup w terenie. Do najbardziej popularnych należą: wyprawy samochodami terenowymi lub quadami, a zimą skuterami śnieżnymi, różnego rodzaju gry terenowe np: paintball, nauka jazdy na nartach czy snowboardzie, a dla zaawansowanych grup możliwość zorganizowania zawodów narciarskich. Tego typu spotkania integrują zespół, a tym samym wpływają na podniesienie jego efektywności oraz poprawiają komunikację w grupie.