Hotel Korel - Poznań

Hotel KOREL*** to miejsce, które oferuje komfort i spokój w samym centrum zapracowanego Poznania. Wyróżnia nas najwyższa dbałość o szczegóły oraz wysoki standard wyposażenia i obsługi.

Oferujemy 40 przytulnie urządzonych pokoi o różnym standardzie (Standard, Comfort i Premium) z przestronną łazienką. Wszystkie pokoje w Hotelu KOREL*** wyposażone są w nowoczesny telewizor LCD, bezpłatny Internet bezprzewodowy, telefon, biurko zapewniające komfortowe warunki do pracy.

Hotel dysponuje nowoczesnymi salami konferencyjnymi, które zlokalizowane są na parterze w pobliżu recepcji i restauracji. Sale są klimatyzowane oraz wyposażone w profesjonalny sprzęt szkoleniowo-konferencyjny.

Zapraszamy Państwa do skorzystania z Restauracji KARMELL, która w swojej ofercie posiada pożywne śniadania, smakowite lunche oraz wykwintne kolacje. Nasza restauracja jest w stanie ugościć jednocześnie do 70 osób.

Hotel KOREL*** znajduje się 3 kilometry od Starego Miasta oraz Stadionu Miejskiego i autostrady A2. Międzynarodowe Targi Poznańskie i Dworzec PKP odległe są o 2 kilometry. Podróż komunikacją miejską z wyżej wymienionych miejsc nie zajmuje więcej niż 12 minut. Dla         zmotoryzowanych gości Hotel dysponuje monitorowanymi miejscami parkingowymi.