Hotel Olympic - Ustroń

Hotel Olympic**** znajduje się w samym centrum malowniczej miejscowości Ustroń. Położony jest tuż nad rzeką Wisłą w niewielkiej odległości od parków, górskich szlaków turystycznych, drogi szybkiego ruchu oraz  licznych alejek rowerowych.
Olympic**** to idealne miejsce nie tylko na odpoczynek, ale również integrację, szkolenie, event firmowy  oraz konferencję. Dysponujemy 4 nowoczesnymi, w pełni wyposażonymi salami konferencyjnymi. Zapewniamy profesjonalną opiekę koordynatora oraz pomoc techniczną podczas spotkania.

Restauracja Olympia to gratka dla nawet najbardziej wyrafinowanych oraz wymagających gustów kulinarnych. Nasz Szef Kuchni każdy posiłek przygotowuje z należytą troską. Każdemu daniu akompaniują starannie dobrane wina polecane przez naszych kelnerów. Wyśmienite menu oraz najwyższa jakość obsługi sprawią, że każda chwila spędzona w Restauracji Olympia będzie wyjątkowa.

Dzięki dogodnemu położeniu oraz przestronnej infrastrukturze hotelu oferujemy Gościom szeroki wachlarz dodatkowych atrakcji. Idealnym miejscem na organizację wszelkich imprez integracyjnych oraz tanecznych jest Pub Kuźnia, utrzymany w stylistyce starej kuźni z oryginalnymi ceglanymi  stropami. Bezpośrednio w pubie znajduje się kręgielnia hotelowa, turniejowy stół do bilarda, stół do piłkarzyków. Posiadamy szeroką ofertę masaży.

Centrum konferencyjne Hotelu Olympic**** to 4 nowoczesne sale szkoleniowe z pełnym wyposażeniem. Wszystkie sale przystosowane są do organizacji konferencji, szkoleń, warsztatów, a także imprez integracyjnych. Największa sala może pomieścić jednocześnie 200 osób. Gwarantujemy profesjonalną oraz dyskretną obsługę personelu, pomoc opiekuna grupy oraz technika w trakcie konferencji, dużą powierzchnię wystawienniczą, komfortowe pokoje, miejsce do prowadzenia rozmów kuluarowych, bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi.