Hotel Redyk - Ząb k.Zakopanego

"Najwyższy poziom usług hotelarskich w Polsce - 1023 m n.p.m."

Ośrodek Usług Hotelarskich „Redyk” znajduje się w najwyżej położonej miejscowości w Polsce, oddalonej zaledwie kilka kilometrów od centrum Zakopanego.
Ząb to bardzo malownicza wioska na wysokości 1 023 m n.p.m., z której podziwiać można całą panoramę Tatr, od Hawrania w Tatrach Bielskich, aż po Giewont w Tatrach Zachodnich. Dogodne położenie obiektu sprawia, że oprócz Tatr zwiedzić można również sąsiednie parki narodowe takie jak Pieniny, Gorce, Babia Góra.

Naszym gościom oferujemy noclegi w standardzie hotelu ***. Posiadamy 21 komfortowo urządzonych pokoi (prawie wszystkie z balkonami i pięknym widokiem na Tatry), restaurację z drink barem, SPA, gabinet odnowy biologicznej oraz salę konferencyjną na 70 osób. Obok budynku znajduje się plac zabaw dla dzieci, miejsce na ognisko i wypożyczalnia rowerów.

Zimą, tuż obok budynku uruchamiane są 3 wyciągi narciarskie o długości 350 m każdy, a w promieniu 20 km znajduje się 10 dużych stacji narciarskich.
Przez cały rok można korzystać z basenów termalnych, których w naszej okolicy jest kilka.

Redyk to przede wszystkim cisza i relaks, z dala od hałasu jaki oferuje codzienne życie, ale także bliskość Zakopanego z malowniczymi Krupówkami i innymi atrakcjami. Mamy nadzieję, że również Państwo docenią urok naszego ośrodka. Hotele w centrum Zakopanego nie oferują takiego widoku oraz urozmaiconej rozrywki jak Redyk.

Zapraszamy przez cały rok!