Hotel Regatta - Poznań

Wnętrza Hotelu urządzone ze smakiem i światowymi standardami architektury tworzą przepiękne tło dla spotkań biznesowych, konferencji i uroczystości rodzinnych. Zadbaliśmy o każdy szczegół, aby na mapie Wielkopolski powstało miejsce o niepowtarzalnej atmosferze… i tak powstał…HOTEL w standardzie 4****, kameralny z dala od miastowego zgiełku i rutyny.
Do dyspozycji Gości oddajemy 23 komfortowo urządzone pokoje, w których odnajdziecie Państwo ciszę i spokój. Posiadamy także bogate zaplecze konferencyjne i biznesowe. Na ucztę podniebienia i smaków zapraszamy do restauracji Blue Marina natomiast chwile relaksu w marokańskich rytuałach zapewni strefa Wellness&SPA.

WELLNESS&SPA wyjątkowe miejsce relaksu i zadumy. Szanujemy to, że po wyczerpującym dniu pracy nasi Goście cieszą się każdą chwilą relaksu, dlatego mają nieograniczony dostęp do strefy Wellness (basen z przeciwprądem, sauna turecka i fińska, jacuzzi, salka fitness).

Zapraszamy do Regatta Hotel Restauracja Spa****.