Hotel Safir - Poznań

Hotel Safir*** to nowoczesny hotel w standardzie trzygwiazdkowym. Zlokalizowany w dzielnicy Grunwald, w odległości 5 km od centrum Poznania i  Międzynarodowych Targów Poznańskich. Niespełna 3 km od węzła autostrady A2 Poznań-Komorniki, w niedalekim sąsiedztwie stadionu miejskiego Klubu Lech Poznań i Lasku Marcelińskiego.

Z uwagi na lokalizację Hotel Safir  jest  doskonałym miejscem do organizowania seminariów, szkoleń, konferencji, spotkań integracyjnych, imprez i przyjęć okolicznościowych. Restauracja hotelowa proponuje bogaty wybór dań kuchni polskiej i europejskiej. W zależności od Państwa indywidualnych potrzeb dania serwowane są w formie bufetu szwedzkiego, ustalonego menu dań lub do stolika a la carte.

Po wyczerpującym dniu mogą Państwo odpocząć przy smaku świeżo zmielonej aromatycznej kawy lub przy drinku. W okresie wiosenno-letnim do dyspozycji naszych Gości oddajemy ogródek, który  sprzyja wypoczynkowi i integracji firmy.

Doskonały relaks i odprężenie zapewni Państwu wizyta w naszej saunie. To idealne miejsce na wyciszenie, zregenerowanie sił i odpoczynek.

Klientów, którzy w aktywny sposób chcą spędzić czas i naładować się pozytywną energią, zapraszamy do turystyki rowerowej w sąsiadującym Lasku Marcelińskim (oferujemy bezpłatny wynajem rowerów).

Na terenie całego obiektu  dostępny jest bezpłatnie Internet bezprzewodowy.