Hotel Shuma - Dąbrowa Górnicza

Wieloletnie doświadczenie oraz ciągły rozwój, wyznaczanie ambitnych celów wraz z chęcią zaspokojenia potrzeb nawet najbardziej wymagających Klientów pozwalają nam na skierowanie do Państwa kompleksowej oferty w zakresie usług, hotelowo – gastronomiczno – konferencyjnych. Nasz hotel, restauracja to miejsce o wyjątkowym położeniu w sercu zagłębiowskiej przyrody.

Restauracja, ze względu na swe położenie, została zaprojektowana tak, aby goście poczuli się jak na pokładzie luksusowego, starego żaglowca. Kącik kapitański z dużym kominkiem, okna w kształcie bulaja, stoliki z lampkami, koła sterowe na „górnym pokładzie” – to elementy klimatu, który dopełnia niebieskie niebo z galaktyką gwiazd i światłem żyrandoli.
Restauracja dysponujemy główną salą restauracyjną mogącą pomieścić do 140 gości, a na antresoli do 80. Na Sali Bankietowej możemy przyjąć do 35 gości. Restauracja to nie tylko oryginalne wnętrze, ale także ciekawe menu, ciągle udoskonalane przez szefów kuchni. Nasz zespół kelnerski z wielką przyjemnością serwuje potrawy, które cieszą oko, a podane w towarzystwie dobrego wina, pachną i smakują niepowtarzalnie.

Mini Spa w Hotelu Shuma, to wystarczające miejsce relaksu i regeneracji organizmu na zakończenie dnia.
Zapraszamy do sauny fińskiej i jacuzzi.
Sauna to szczególna forma kąpieli, ponieważ absorbuje nie tylko ciało człowieka ale również jego psychikę.
Dysponujemy sauną suchą/fińską dla 6-8 osób.
Mini basen to relaksująca kąpiel bąbelkowa poprawiająca krążenie.
Oferujemy 5-6 osobowe Spa Burlington z 32 dyszami, podświetleniem i nagłośnieniem (radio+cd).