Hotel Skalny - Zakopane

Hotel***Skalny położony jest w malowniczej części Zakopanego, w zacisznym miejscu, blisko lasu i szlaków turystycznych. W bliskim sąsiedztwie znajdują także się profesjonalne trasy biegowe oraz stoki narciarskie, tj. Nosal, Koziniec, Antałówka. To kameralne miejsce o niezwykle przytulnych wnętrzach oraz rodzinnej atmosferze. Podczas pobytu każdy odnajdzie tutaj swoją ulubioną formę wypoczynku. Hotel organizuje pełną obsługę konferencji, w tym różnorodne serwisy kawowe, pełne wyżywienie w restauracji hotelowej, wykwintne bankiety oraz kolacje grillowe. To idealne miejsce na wypoczynek o każdej porze roku. Hotel***Skalny dysponuje 40 pokojami, w tym 1-, 2-, 3-osobowymi oraz apartamentami dla 90 osób. Większość pokoi posiada piękny widok na Tatry.
W każdym jest  bezpłatny dostęp do Internetu, TV satelitarną, telefon oraz kosmetyki. Do dyspozycji Gości oferuje bezpłatny parking monitorowany oraz klimatyzowaną, w pełni wyposażoną salę konferencyjną. Po wyczerpującym dniu na górskich szlakach, a także po owocnych spotkaniach służbowych, zaprasza na wyśmienity obiad czy kolację w naszej restauracji, pyszny deser lodowy w kawiarni lub orzeźwiającego drinka w lobby barze. Bogata karta, miły personel oraz przytulne wnętrza sprawią, że poczujesz się jak w domu. Do dyspozycji Gości oddajemy Centrum Rekreacji, w którym amatorzy aktywnego wypoczynku z pewnością znajdą coś dla siebie ( basen, sauny ( 3 rodzaje ), jacuzzi, siłownia, hala do squash ).