Hotel Śląsk - Wrocław

Hotel Śląsk*** to obiekt biznesowy położony  w spokojnej, zielonej okolicy, w centrum miasta,  zaledwie 3 km od Wrocławskiego Rynku.
Hotel po całkowitej modernizacji zakończonej w 2012 r. oferuje, wygodne noclegi w nowoczesnych wnętrzach które w połączeniu z profesjonalną, przyjazną obsługą stanowią doskonałe  warunki pobytu zarówno dla Gości grupowych jak i indywidualnych.

Dobra lokalizacja obiektu pozwala na szybkie i łatwe dotarcie do najważniejszych punków miasta. W pobliżu bardzo dobrze rozwinięta komunikacja miejska, z przystanku oddalonym o 70 m, co 4 min. odjazd w kierunku Dworca Głównego, Rynku i najważniejszych atrakcji miasta: Portu Lotniczego, Dworca Głównego, Urzędu Wojewódzkiego, Opery, Panoramy Racławickiej, Zoo, Ogrodu Japońskiego, Hali Stulecia, Parku Szczytnickiego.

Hotel Śląsk*** oferuje:
  • ponad 100 miejsc noclegowych, w nowoczesnych pokojach i apartamentach zaprojektowanych zarówno do pracy jak i wypoczynku
  • przestronną restaurację z doskonałą kuchnią
  • eleganckie sale bankietowe i weselne na ponad 300 osób
  • 5 nowoczesnych sal konferencyjnych i szkoleniowych dla ponad 500 osób łącznie
  • duży, bezpłatny parking dla samochodów i autobusów – 90 miejsc parkingowych
  • bezpłatny Internet dostępny w całym hotelu
  • słoneczny, letni taras oraz balkon przy restauracji
Polecamy również  wyprawę po zdrowie, relaks i urodę do SPA&Wellness „Łaźnia Starosłowiańska” - która znajdujące się w budynku naszego ośrodka. Kameralna atmosfera, wyjątkowy wystrój w stylu wioski starosłowiańskiej, zrelaksowane biesiady przy prawdziwym rosyjskim samowarze oraz bogate ekologiczne menu – to najlepszy odpoczynek dla każdego, kto ceni dobry humor i dobre zdrowie.