Hotel Wersal

Hotel "Wersal" to stylowy, przytulny i wygodny obiekt kategorii*** położony w samym centrum Zakopanego, zaledwie 300 m od słynnych Krupówek, a także w pobliżu innych miejscowych atrakcji, m.in. skoczni narciarskich, dolin tatrzańskich, Aqua Parku, lokalnych zabytków, muzeów, karczm góralskich i parku miejskiego.

Hotel oferuje 105 noclegowych w 45 pokojach (6/1, 15/2, 21/3 , 3 studia), w większości z urokliwym widokiem na Giewont i Czerwone Wierchy oraz jedyny w Zakopanem ogród hotelowy zaprojektowany w stylu francuskim. Pokoje 2-osobowe mogą być aranżowane w wersji double lub twin zależnie od potrzeb klienta. Wszystkim gościom hotel zapewnia przestronny i bezpieczny parking (miejsca dla autokarów oraz samochodów osobowych) bez dodatkowych opłat.

Hotel posiada własną, kameralną restaurację mogącą pomieścić jednocześnie od 70 do 100 osób. Profesjonalni kucharze serwują dania kuchni polskiej z elementami kuchni międzynarodowej. Dostępna jest pełna gama usług gastronomicznych: codzienne, urozmaicone śniadania w formie bufetu szwedzkiego,  serwowane obiady/obiadokolacje i kolacje standardowe, posiłki w formie bufetu, uroczyste kolacje, przerwy kawowe.

Hotel "Wersal" już od 10 lat jest miejscem organizacji różnego rodzaju szkoleń, konferencji, pobytów integracyjnych turystycznych, imprez firmowych, pokazów handlowych i spotkań biznesowych. Dysponuje salą konferencyjną o powierzchni niemal 180 m² , z możliwością jej podziału na 2 mniejsze w różnych ustawieniach. W przypadku zapotrzebowania Organizatorów na większą liczbę mniejszych sal istnieje możliwość dodatkowej adaptacji innych pomieszczeń hotelowych na cele szkoleniowe. W ramach wyposażenia konferencyjnego dostępne jest nagłośnienie, rzutniki multimedialne, tablice typu flipchart, ekrany, rzutniki folii, dostęp do internetu bezprzewodowego.

W przypadku zapotrzebowania Organizatorów spotkań na realizację imprez towarzyszących typu: przejażdżki dorożkami, wycieczki górskie, ogniska, góralskie śpasy, wieczory tematyczne, kolacje w karczmach regionalnych z muzyką góralską, team building itp. Hotel służy fachowym doradztwem i sprawdzonymi kontaktami do profesjonalnych podwykonawców.

Goście poszukujący relaksu w trakcie pobytu w Zakopanem mogą korzystać z hotelowego gabinetu masażu oraz bezpłatnych karnetów VIP Wersal na usługi rekreacyjne (basen, sauna, fitness centrum) dostępne w parterskim hotelu na Polanie Szymoszkowej, zapewniając transport regularną linią mini busa.