Hotel Wit Stwosz - Kraków

Hotel Wit Stwosz*** to miejsce w samym sercu Krakowa, łączące zabytkowe, XVI-wieczne wnętrza z nowoczesnością i komfortem. Doskonała lokalizacja w bezpośredniej odległości od Rynku Głównego (zaledwie 1 min) wraz z najwyższą jakością oferowanych usług tworzą miejsce idealne do zorganizowania prestiżowego spotkania biznesowego, seminarium, konferencji czy przeprowadzania rozmowy kwalifikacyjnej. Zdobyte przez lata doświadczenie oraz w pełni profesjonalne podejście do naszych Gości gwarantują sukces przygotowywanych spotkań dla branży biznesowej.

Do dyspozycji Gości oddajemy 17 pokoi, w tym pokoje 1-, 2-, 3- osobowe oraz Apartament. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę     z prysznicem, klimatyzację, TV LCD, telefon, Internet przewodowy i Wi-Fi. W hotelu znajduje się winda oraz sejf. W cenę pokoju wliczone są śniadania serwowane codzienne w restauracji w formie bufetu, ze specjalnym menu na ciepło.

Dla gości konferencji i spotkań oferujemy specjalny rabat na pokoje hotelowe oraz dodatkowe, bezpłatne usługi: - zestaw powitalny (kawa, herbata, woda) w pokoju - kawa dostępna 24h - concierge przy planowaniu i realizowaniu programu w wolnym czasie.

Dodatkowo, na życzenie gości organizujemy:
  • transfer z lub na lotnisko/dworzec
  • brunch w restauracji hotelowej
  • rezerwację biznesowego lunchu lub kolacji w partnerskiej restauracji ze specjalnym menu dla biznesowych gości Hotelu Wit Stwosz /czerwone lub białe wino na powitanie gratis /
  • rezerwację miejsca na strzeżonym parkingu nieopodal hotelu

Sale posiadają indywidualnie sterowaną klimatyzację, dostęp do przewodowego Internetu oraz Wi-Fi a także możliwość całkowitego zaciemnienia umożliwiającą idealne warunki podczas prezentacji. Ponadto wyposażone zostały w rzutnik multimedialny, ekran i flipchart. Na życzenie gości przygotujemy dodatkowe elementy techniczne. Wyposażenie sal – gratis!

Nasi goście mogą również skorzystać z zaplecza konferencyjnego – bezpłatny dostępu do laptopa, a także możliwość skorzystania             z drukarki, ksera oraz faxu. Podczas konferencji i spotkań biznesowych serwujemy przerwy kawowe oraz lunche i obiady, których menu przygotowujemy zgodnie z preferencjami oraz budżetem organizatorów.

Jeżeli konferencja lub spotkanie w Krakowie – to tylko w Hotelu Wit Stwosz***.

Serdecznie zapraszamy!