AutoEvent 2016 - 10 lat SGP

W dniach 14-16.06.2016 w Hotelu Villa Verde w Zawierciu odbyła się konferencja branży motoryzacyjnej AutoEvent 2016.
AutoEvent 2016 to: – 297 zarejestrowanych uczestników – głównie z sektora automotive; – ponad 300 spotkań B2B, – 26 stoisk wystawienniczych wewnątrz hotelu jak i na zewnątrz, – dwa seminaria tematyczne w dniu 14 czerwca, – dwa wieczory tematyczne w stylu „Piratów” oraz James Bond, – rozstrzygnięcie licznych konkursów i plebiscytów, w tym „Menedżer Roku” oraz „Inwestycja Roku”.

Konferencji AutoEvent towarzyszyło moc najprzeróżniejszych atrakcji zarówno tych całodziennych jak i wieczornych, odbywających się czy to na powierzchni wystawienniczej, terenie otwartym czy też w ramach konferencji merytorycznej.

Tegoroczna impreza była również okazją do świętowania 10 Jubileuszu Firmy SGP, Sponsora Generalnego konferencji. Firma została doceniona przez Prezydenta Częstochowy, Krzysztofa Matyjaszczyka.
Zapraszamy do obejrzenia foto-relacji.