ul. Legionów 92, 42-202 Częstochowa, Polska
+48 34 361 31 18 wew. 110, +48 34 344 18 28

Dla Produkcji

Nasze podejście

Organizacja jest jak układ nerwowy i krwionośny w organizmie. Oplatają firmę i sprawiają, że prawidłowo i harmonijnie funkcjonuje. Podejście procesowe sprawia, że przedsiębiorstwo działa jak zdrowy organizm. Naszym zadaniem jest wychwycić nieprawidłowości i zwrócić na nie uwagę naszych Klientów, by móc wdrożyć działania naprawcze, usprawniające cały proces. Towarzyszymy od samego początku i nie kończymy naszego wsparcia po finalizacji procesu. To jest element wyróżniający nas od innych.

Programy szkoleniowe są indywidualnie dostosowywane do specyfiki działań Twoich pracowników

Gwarantujemy, że po ukończeniu Akademii uczestnicy będą posiadać umiejętności pozwalające na osiąganie stawianych przed nimi celów

Łączymy interaktywny warsztat z praktycznymi case study, gdyż uważamy, że takie połączenie to jedyny sposób na skuteczną naukę

Współpracujemy wyłącznie z trenerami-praktykami i tylko tacy zostają przyłączeni do Państwa projektu

Etapy realizacji projektu

CO ZYSKASZ?

Szkolenia dla produkcji: T&C Quality ManagementT&C Lean AcademyT&C Diversity Icebreaker Academy. Zarządzaj produkcją tak, aby żaden szczegół nie umknął Twojej uwadze. Zapanuj nad pracownikami, dbaj o jakość oraz bezpieczeństwo wykonywanych prac, zarządzaj nawet licznymi zespołami.