E-learning

JUZ WKRÓTCE !!!

E-LEARNING
to nowoczesne i wysoce skuteczne narzędzie służące do podnoszenia kompetencji pracowniczych. Mobilna platforma, dająca wiele możliwości.

• webinary
  • szkolenia on-line
  • wdrożenia nowych pracowników
  • implemantacja produktów i usług                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ELASTYCZNOŚĆ- nie ogranicza Cię:

• dojazd
  • nocleg
  • miejsce
  • termin

MIERZALNOŚĆ -  masz dostęp do statystyk mówiących o tym,  ile czasu dany uczestnik spędził na platformie.
                                      Wykorzystując testy wiesz jaką posiadł wiedzę z danego zakresu.

POWTARZALNOŚĆ
    - dysponujesz dostępem do platformy 30 dni.

DOSTĘPNOŚĆ-  sam decydujesz, w którym momencie chcesz skorzystać z platformy.