Kim jesteśmy

Szanowni Państwo,

Platforma szkoleniowo-doradcza SGP- Training & Consulting jest częścią firmy SGP Group.

SGP- Training & Consulting posiada wiodącą pozycję na rynku szkoleniowym i wciąż odnotowuje dynamiczny rozwój. Realizujemy całoroczne plany szkoleń firm i instytucji. Z naszych usług mogą skorzystać przedstawiciele niemal każdej branży od kluczowych przedstawicieli przemysłu samochodowego, maszynowego, energetycznego, AGD, RTV, hutniczego, lotniczego, chemicznego, spożywczego, farmaceutycznego po branże IT oraz Administracje Publiczną. Prowadzimy szkolenia na terenie całego kraju. Siedziba firmy mieści się w Częstochowie, posiadamy również oddziały w Gdańsku, Poznaniu i we Wrocławiu.

Świadczymy kompleksowe usługi z zakresu:

• Szkoleń miękkich,
  • Jakościowych,
  • Obowiązkowych,
  • Specjalistycznych,
  • E-learningowych
  • Wdrożeń,
  • Eventów,
  • Imprez integracyjnych
SGP- Training & Consulting wspiera z pasją przedsiębiorstwa w procesach rozwojowych, dlatego
oferta jest nieustannie rozbudowywana oraz przystosowywana do wymagań biznesowych.
Aby jak najlepiej sprostać potrzebom firm i instytucji, w strukturze SGP- Training & Consulting wyodrębniliśmy pięć działów obsługi szkoleń:

Dział Rozwoju Kompetencji Osobistych
Dział Szkoleń i Projektów Jakościowych
Dział Szkoleń Specjalistycznych
Dział Szkoleń Obowiązkowych
Dział Wdrożeń

Dzięki doświadczeniu i kompetencjom gwarantujemy najwyższą jakość usług potwierdzoną Certyfikatem ISO 9001:2008 oraz licznymi nagrodami. Nasze szkolenia są prowadzone w formie warsztatów dających możliwości wdrożenia w praktyce omawianych rozwiązań. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę specjalistów. Każde ze szkoleń prowadzone jest przez doświadczonego trenera- jednocześnie praktyka w swojej dziedzinie.Miarą sukcesu SGP- Training & Consulting jest zaufanie, którym darzą nas Klienci, jak również najwyższe oceny poziomu realizacji szkoleń.

O naszych sukcesach świadczą liczby:

2 000 przeszkolonych firm
W szkoleniach wzięło udział 40 000 uczestników
Zrealizowaliśmy ponad 35 000 godzin szkoleniowych

Realizujemy szkolenia w formie:
Zamkniętej- szkolenia dedykowane, tak zwane „szyte na miarę” , dopasowane są do specyfikacji firmy i wymagań Klienta oraz poziomu i potrzeb uczestniczących w nim pracowników
Otwartej- aktualny wykaz, terminy i lokalizację najbliższych realizowanych szkoleń przez SGP- Training & Consulting szkoleń otwartych znajdują się na naszej stronie internetowej: www.szkolenia-sgp.pl