Szkolenia otwarte

W ofercie SGP - Training & Consulting znajdziecie Państwo szkolenia poświęcone wielu współczesnym zagadnieniom. Dla tych z Państwa, którzy chcieliby ulepszyć mechanizmy działania w swoich firmach polecamy wiedzę i doświadczenienie Trenerów współpracujących z naszą firmą, którzy w sposób indywidualny pomogą rozwiązać powstałe problemy i przezwyciężyć kryzys.

SGP – Training & Consulting organizuje szkolenia otwarte, skierowane do pojedynczych osób. Trener prowadzący wybrany temat szkolenia bazuje na problemach występujących w różnych branżach. Pokazuje i pomaga przećwiczyć uczestnikom szkolenia różne sposoby umożliwiające skuteczne działanie w przypadku wystąpienia konkretnej sytuacji.

Każda z naszych propozycji szkoleniowych przygotowana jest w taki sposób, aby sprostać oczekiwaniom każdego, indywidualnego uczestnika. Szkolenia otwarte przygotowywane są w oparciu o formularz analizy potrzeb, dzięki któremu zdobywamy informacje o Państwa oczekiwaniach w stosunku do szkolenia.

Zalety szkoleń otwartych:
  • wymiana informacji pomiędzy uczestnikami szkolenia, będącymi reprezentantami różnych firm
  • doskonała okazja do nawiązania kontaktów biznesowych

Szkolenia otwarte są najlepszym rozwiązaniem w przypadku firm kilkuosobowych, które chcą zwiększyć efektywność pracy przedsiębiorstwa. W przypadku firm zatrudniających większą ilość osób proponujemy zapoznać się ze specyfikacją szkoleń zamkniętych.

Zapraszamy do zapoznania się z harmonogramem szkoleń otwartych, w którym znajdziecie Państwo opis szkolenia wraz z ceną.