ul. Legionów 92, 42-202 Częstochowa, Polska

Specjalistyczne

Szkolenia Specjalistyczne

Dla wspierania działań Twoich pracowników

Szkolenia specjalistyczne są przeznaczone dla firm, które posiadają wyjątkowe potrzeby.  Świadczymy usługi szkoleń specjalistycznych dla różnych branży. Poznaj naszą ofertę i skutecznie wspieraj rozwój w swoim przedsiębiorstwie. Zadbaj o jakość i bezpieczeństwo pracy, dzięki którym zbudujesz wizerunek profesjonalnej firmy.

LOGISTYKA

Planowanie, realizowanie i kontrolowanie przepływu wyrobów. Dbanie o komunikację pomiędzy punktem pochodzenia wyrobu a punktem konsumpcji. Wszystko to w oparciu o potrzeby Klienta aby Twoja firma budowała profesjonalny wizerunek.

LOTNICTWO

Szkolenia specjalistyczne dla branży lotnictwa: SMS, Part-M, Part-21, Part-66, Part-145, Part-147, EWIS, FTS, Human Factor, zgłaszanie i analiza zdarzeń w lotnictwie cywilnym. Wiedza teoretyczna oraz praktyczna.

IT

Wiedza dla pracowników, korzystających z komputerów. Szkolenia specjalistyczne oferujące efektywne korzystanie z programu MS Excel w wersjach 2010/2013/2016. Dlaczego to tak ważny obszar działania w Twojej firmie? Postaw na praktyczne rozwiązania i zadbaj o porządek danych.

WINDYKACJA

Szkolenia specjalistyczne z zakresu sposobów skutecznego odzyskania należności. Cenna wiedza dla pracowników działów windykacji, pracowników działów prawnych. Praktyczne umiejętności w zakresie windykacji należności w ujęciu prawnym oraz postępowania
egzekucyjnego i zabezpieczającego.

CŁO

Wiedza dotycząca prawa celnego Unii. To ogół przepisów prawnych regulujących zasady i tryb przywozu towarów na obszar celny Unii oraz wywozu towarów z obszaru celnego.

KOLEJNICTWO

Informacje, dzięki którym możesz znacznie poprawić usługi świadczone w kolejnictwie. Analiza ryzyka – RAMS / LCC wg normy CENELEC EN 50126, skuteczna komunikacja z pasażerem, czynnik ludzki w transporcie kolejowym.

UPRAWNIENIE ELEKTRYCZNE DO PRACY PRZY EKSPLOATACJI URZĄDZEŃ INSTALACJI I SIECI ELEKTROENERGETYCZNYCH

przygotowanie słuchaczy do pracy przy eksploatacji urządzeń, instalacji i sieci elektroenergetycznych na stanowisku eksploatacji „E” i/lub na stanowisku dozoru do „D” wraz z wykonywaniem pomiarów ochrony przeciwpożarowej i odgromowej.

URZĄD DOZORU TECHNICZNEGO

Wózki widłowe, suwnice, podesty – zdobycie wiedzy z zakresu budowy i zasad działania urządzeń różnych typów. Zapoznanie z obowiązującymi przepisami BHP, zasadami poruszania się po terenie zakładu pracy i na zewnątrz. Wiedza teoretyczna i praktyczna.