ul. Legionów 92, 42-202 Częstochowa, Polska
+48 34 361 31 18 wew. 110, +48 34 344 18 28

Akademia Rozwoju Osobistego

Sprawdź czy napotykasz podobne problemy:

Brak Ci pewności siebie w relacjach z innymi?
Nie wiesz co to asertywność?
Trzęsą Ci się nogi na samą myśl o wystąpieniu przed nawet niezbyt liczną grupą słuchaczy?
Mimo potężnej wiedzy, nie śmiesz wychylić się z wypowiedzią na dobrze znany Ci temat?
Pełna szafa a jednak nie masz pomysłu na skompletowanie odpowiedniej stylizacji?
Na widok zbliżającego się obiektywu twoja twarz przybiera purpurowy odcień?
Nie bardzo potrafisz zapanować nad mową ciała?
Akademia rozwoju osobistego to szansa na Twój sukces! Pamiętaj, że rozwój osobisty jest podstawą do budowania sukcesu. Każdy, kto dąży do rozwoju swoich umiejętności, powinien się zainteresować tym szkoleniem. Akademia rozwoju osobistego skierowana jest zarówno do pracowników, jak i osób prowadzących swoją działalność. Rozwój osobisty, czyli to jak się prezentujesz, w jaki sposób sprzedajesz swoje pomysły i gdzie widzisz się w przyszłości, ma ogromny wpływ na to, czy osiągniesz sukces. Każde marzenie wymaga planu i konsekwencji. Podczas akademii rozwoju osobistego nauczymy Cię walczyć o siebie. Nasze szkolenia dadzą Ci szansę na więcej. Zawalcz o siebie, postaw na sukces, nie rezygnuj po pierwszej porażce. Sukces to ogromna i konsekwentna praca. Rozwój osobisty stanowi podłoże satysfakcji z życia i motywacji do podejmowania nowych wyzwań. Stać Cię na to. Nie pozwól, by w trakcie ważnego przemówienia zabrakło Ci śliny w ustach. Zapanuj nad rękoma, które w stresie żyją swoim życiem. Pokaż, że posiadasz ogromną wiedzę – dziel się nią w taki sposób, by chciano Cię słuchać. Prezentuj się dumnie – zdobądź wiedzę dotyczącą właściwego doboru stylizacji na daną okazję. Pamiętaj, że jesteś oceniany także ze względu na to, jak wyglądasz. Ubieraj się schludnie, ze smakiem – nie obawiaj się, z właściwymi doradcami to będzie naprawdę proste.

Ta Akademia jest dla…

osób, dla których rozwój osobisty jest podstawą funkcjonowania
każdego, kto ciągle dąży do rozwijania swoich umiejętności
osób mających problem w relacjach z innymi