III edyzja Dni Jakości -

III edyzja Dni Jakości - "Skuteczne zarządzanie procesami"

W dniu 18.04.2019 r. realizujemy dla Państwa III edycję Dni Jakości: "Skuteczne zarządzanie procesami".
"Skuteczne zarządzanie procesami" - spotkanie dotyczące rozwiązywania popularnych problemów w produkcji, które organizowane jest przez SGP- Training&Consulting przy współpracy z Klastrem Silesia Automotive & Advanced Manufacturing
Jakość w ujęciu skutecznego zarządzania procesami w dalszym ciągu sprawia problem wielu przedsiębiorcom. Niestety, za każdy błąd w biznesie trzeba zapłacić. Dowiedz się, jak uniknąć tego typu strat w przyszłości. Podczas spotkania, ekspert, Dariusz Łotysz przedstawi najczęstsze problemy spotykane w przedsiębiorstwach trudniących się  produkcją. Unikaj kosztów wynikających z marnotrawstw takich, jak: ukryta bezproduktywność, nadmierne przetwarzanie i transport, przedłużające się magazynowanie, nadmierny ruch, defekty produkcji, czy niewykorzystany potencjał ludzki. Poznaj techniki Kaizen w celu udoskonalania sytuacji w Twojej firmie krok po kroku. Dowiedz się, czym są zasady Lean manufacturing i wprowadź je w życie swojego przedsiębiorstwa tak, by zmaksymalizować zyski i cieszyć się ciągłym rozwojem swojego biznesu.
Z nami stać Cię na więcej.

Zamknij