ul. Legionów 92, 42-202 Częstochowa, Polska
+48 34 361 31 18 wew. 110, +48 34 344 18 28

Fundusze Unijne

Podmiotowy System Finansowania

Bycie członkiem Unii Europejskiej w dalszym ciągu dostarcza nam wielu różnych możliwości. Można dla przykładu pozyskać pieniądze na prowadzenie określonej działalności. Kiedy i jak można się ubiegać o takie wsparcie?

Jako firma szkoleniowa, oferujemy 100% wsparcie w realizacji szkoleń. Zarówno w dostosowaniu usługi rozwojowej do potrzeb Klienta, jak i w realizacji całego projektu. Fundusze unijne – szkolenie, dzięki któremu możesz otrzymać nawet 80% dofinansowania dla swojej działalności.

Projekt współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny).

50% poziom dofinansowania dla przedsiębiorstw średnich

70% poziom dofinansowania dla przedsiębiorstw małych

80% poziom dofinansowania dla mikroprzedsiębiorstw

Aby otrzymać do 80% dofinansowania na szkolenia i doradztwo, wystarczy dokonać wyboru usługi rozwojowej z Bazy Usług Rozwojowych (BUR), które oznaczone są informacją o możliwości dofinansowania. Opcja ta dotyczy przeważającej części usług wpisanych do BUR. Fundusze unijne – szkolenie, na które warto zapisać się już dzisiaj.

BUR to ogólnopolska, bezpłatna baza internetowa z usługami rozwojowymi dla firm, administrowana przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP).

Skorzystaj z naszej pomocy i zdobądź realne szanse na uzyskanie potrzebnego dofinansowania. nie musisz się ograniczać dlatego, że brakuje Ci budżetu. Określ dokładnie plan i daj sobie szansę na dalszy rozwój. To naprawdę znajduje się w zasięgu Twoich możliwości.

Dofinansowanie można otrzymać na usługi rozwojowe, czyli:

szkolenia i kursy zawodowe, mające na celu nabycie nowych kwalifikacji lub ich podwyższenie
kursy poszerzające wiedzę w dziedzinach przydatnych w firmie
studia podyplomowe, łącznie ze studiami MBA
doradztwo dla pracowników
mentoring i coaching