Potwierdzenie z formularza kontaktowego

Dziękujemy za kontakt!
Odpowiemy na Państwa pytanie w ciągu 24 godzin.

Informujemy, że administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych jest SGP Training & Consulting z siedzibą
w Częstochowie, ul. Legionów 92, przy SGP Sorting Group Poland Sp. z o.o., ul. Legionów 92, 42-202 (dalej SGP Training & Consulting).
Dane Inspektora Ochrony Danych
Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można kontaktować się pod adresem siedziby Administratora lub pod adresem e-mail: iodo@sgpgroup.eu
Cele i podstawy przetwarzania
Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez SGP Training & Consulting w celu:
a) Skontaktowania się Panią/Panem naszego Pracownika oraz przedstawienia oferty SGP Training & Consulting w odpowiedzi na zadane w formularzu kontaktowym pytanie na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody;
b) przesyłanie informacji marketingowych drogą elektroniczną na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody;
Odbiorcy danych osobowych
Odbiorcami Państwa danych osobowych będą:
a) SGP Training & Consulting z siedzibą w Częstochowie, ul. Legionów 92, przy SGP Sorting Group Poland, ul. Legionów 92, 42-202 oraz pozostałe podmioty powiązane kapitałowo;
b) FreshMail Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, Al. 29 Listopada 155c, (współpracująca w przedmiocie prowadzenia działań z zakresu e – mail marketingu, SMS, jak i MMS marketingu oraz obsługi baz danych dla SGP Training& Consulting)
c) EQ System TECHNOLOGY Sp. z o.o. (współpracujący w zakresie związanym z realizacją czynności związanych z utrzymaniem, serwisem oraz rozwojem systemu informatycznego).
Okres przechowywania danych
Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane nie dłużej niż jest to niezbędne dla osiągnięcia celów przetwarzania, nie dłużej niż przez okres 5 lat od wyrażenia zgody na przetwarzanie w celach marketingowych, wpisania do bazy.
Prawa osób, których dane dotyczą
Zgodnie z RODO przysługuje Państwu:
a) prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;
b) prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych;
c) prawo usunięcia lub ograniczenia przetwarzania oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych;
d) prawo do wniesienia skargi do Prezesa UODO (na adres Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00 - 193 Warszawa);
e) prawo do cofnięcia wyrażonej zgody w dowolnym momencie (nie wpływa to na zgodność przetwarzania z prawem, którego dokonano na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody przed jej cofnięciem).
Ponadto, informujemy, że:
Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, przy czym niezbędne do wykonania kontaktu przez Pracownika SGP Training & Consulting  (będącego następstwem przesłania zapytania przez Panią/Pana poprzez formularz kontaktowy znajdujący się na stronie www.szkolenia-sgp.pl) oraz udziału w procesie marketingowym.
Jeżeli chce Pani/Pan wycofać udzieloną zgodę na przetwarzanie danych osobowych lub przekazywanie informacji Newsletterem prosimy o informację mailową na adres: szkolenia@sgpgroup.eu.

Z wyrazami szacunku, SGP Training & Consulting.

Zamknij