Szkolenia

REALIZUJEMY SZKOLENIA W FORMIE OTWARTEJ I ZAMKNIĘTEJ

Czym są szkolenia otwarte?

SGP – Training & Consulting organizuje szkolenia otwarte skierowane do pracowników firm i instytucji oraz osób zainteresowanych zwiększeniem kompetencji. Przygotowany przez nas roczny harmonogram szkoleń otwartych, pozwala Klientom z wyprzedzeniem zaplanować budżet szkoleniowy i uwzględnić datę i miejsce szkolenia w swoim kalendarzu.

Trener prowadzący dany temat szkolenia, podczas zajęć bazuje na realnych sytuacjach/problemach występujących w różnych przedsiębiorstwach/instytucjach. Pokazuje i pomaga przećwiczyć uczestnikom szkolenia sposoby umożliwiające skuteczne działanie w przypadku wystąpienia konkretnej sytuacji.

Zalety szkoleń otwartych:
  • wymiana informacji pomiędzy uczestnikami szkolenia, będącymi reprezentantami różnych firm,
  • idealne rozwiązanie dla firm, które chcą rozwijać kompetencje swoich pracowników w konkretnym obszarze,
  • doskonała okazja do nawiązania kontaktów biznesowych.
Szkolenia otwarte są najlepszym rozwiązaniem w przypadku firm kilkuosobowych, które chcą zwiększyć efektywność pracy przedsiębiorstwa. W przypadku firm zatrudniających większą ilość osób proponujemy zapoznać się ze specyfikacją szkoleń zamkniętych.

SGP – Training & Consulting zapewnia:
  • salę szkoleniową z wyposażeniem,
  • obiad oraz całodzienną przerwę kawową,
  • trenera - eksperta, specjalistę z wybranego tematu,
  • wysokiej jakości materiały szkoleniowe,
  • certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu,
  • konsultacje z trenerem po ukończeniu szkolenia.

Zapraszamy do zapoznania się z harmonogramem szkoleń otwartych, w którym znajdziecie Państwo najbliższe terminy oraz miejsca ich realizacji.

Czym są szkolenia zamknięte?

Szkolenia zamknięte tzw. „szyte na miarę”- dopasowane do specyfiki firmy/instytucji, wymagań Klienta oraz poziomu i potrzeb uczestników. Ich realizację poprzedza analiza potrzeb szkoleniowych, na podstawie której projektowany jest program szkolenia i ustalana forma jego przeprowadzenia. Pozwala to na realizację konkretnych celów szkoleniowych, kładąc nacisk na kompetencje najważniejsze dla uczestników szkolenia i firmy.
Dodatkowo, szkolenia zamknięte, które mogą być organizowane w siedzibie Klienta pozwalają na przeprowadzenie warsztatów praktycznych w środowisku pracy Uczestników.
Szkolenia zamknięte zapewniają swobodę w poruszaniu tematów związanych z funkcjonowaniem firmy. Analiza sytuacji problemowych, z jakimi spotykają się Uczestnicy w ramach swoich obowiązków, umożliwia dostarczenie odpowiedzi i rozwiązań zwiększających efektywność pracy.

W szkoleniach zamkniętych decydujecie Państwo o:
  • temacie szkolenia i zagadnieniach w nim poruszanych,
  • liczbie pracowników biorących udział w szkoleniu,
  • miejscu i czasie szkolenia,
  • wyborze trenera prowadzącego.

SGP – Training & Consulting zapewnia:
  • analizę potrzeb szkoleniowych,
  • trenera - eksperta, specjalistę z wybranego tematu,
  • wysokiej jakości materiały szkoleniowe,
  • certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu,
  • konsultacje z trenerem po ukończeniu szkolenia,
  • możliwość przeprowadzenia szkolenia w języku obcym (wybrane tematy).

W formie zamkniętej organizujemy szkolenia z szerokiego zakresu. Zapraszamy zatem także do kontaktu w przypadku zainteresowania tematem, którego nie znaleźli Państwo na naszej stronie.

Zamknij