Zapisz się na szkolenie

Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?
ZAPISZ SIĘ ON-LINE POBIERZ PDF POPROŚ O WYCENĘ SZKOLENIA ZAMKNIĘTEGO

Szkolenia

Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.

Bądź na bieżąco!

Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?

RODO / OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

CZAS TRWANIA SZKOLENIA – 1 dzień (8 godzin szkoleniowych, 1 godzina szkoleniowa = 45 minut)

CEL SZKOLENIA

Szkolenie ma zadanie przedstawić uczestnikom nowe zasady przetwarzania danych osobowych po wprowadzeniu RODO. Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą się w jaki sposób należy zbierać dane osobowe, jak powinno się je chronić zarówno w systemie tradycyjnym jak i informatycznym. Jednym z elementów szkolenia będzie omówienie szczegółów dotyczących sposobu nadawania upoważnień do przetwarzania danych osobowych oraz szkolenia pracowników. Szkolenie ma za zadanie podnieść stan wiedzy z zakresu ochrony danych osobowych zarówno w kwestii obecnie obowiązujących przepisów jak i po nowelizacji. Uczestnicy zapoznają się za obwiązującymi zasadami ochrony danych osobowych oraz projektowanymi zmianami w tym zakresie. Podczas szkolenie zostaną omówione kwestie związane z praktycznymi aspektami ochrony danych osobowych po wejściu w życie RODO. Po szkoleniu uczestnicy nabiorą umiejętność samodzielnego stworzenia wewnętrznych dokumentów bezpieczeństwa w zakresie ochrony danych osobowych.

ADRESACI

Osoby zajmujące się ochroną danych osobowych w firmach i jednostkach sektora publicznego, kierownicy jednostek, ABI lub potencjalni Inspektorzy Ochrony Danych Osobowych.

SZCZEGÓŁOWY PROGRAM SZKOLENIA UDOSTĘPNIANY NA ŻYCZENIE KLIENTA

ZGŁOSZENIE UDZIAŁU

Możesz zgłosić swój udział na wybrane szkolenie wypełniając formularz on-line na naszej stronie lub pobierając formularz PDF.

TERMINY

Termin i miejsce szkolenia ustalane są z Klientem.

WYCENA SZKOLENIA ZAMKNIĘTEGO

Formularz wyceny szkolenia zamkniętego