Szkolenia sektora prywatnego

Fundusze unijne

Bycie członkiem Unii Europejskiej w dalszym ciągu dostarcza nam wielu różnych możliwości. Można dla przykładu pozyskać pieniądze na prowadzenie określonej działalności. Kiedy i jak można się ubiegać o takie wsparcie? Jako firma szkoleniowa, oferujemy 100% wsparcie w realizacji szkoleń. Zarówno w dostosowaniu usługi rozwojowej do potrzeb Klienta, jak i w realizacji całego projektu. Fundusze unijne – szkolenie, dzięki któremu możesz otrzymać nawet 80% dofinansowania dla swojej działalności.

Szkolenia miękkie

Szkolenia obowiązkowe

Kiedy Twoje przedsiębiorstwo się rozwija, zostają zatrudnieni nowi pracownicy, których kwalifikacje powinny być dostosowane do potrzeb firmy. Z tego względu warto organizować szkolenia, zwłaszcza, że niektóre z nich są niezbędne do wykonywania pracy organizowanej przez pracodawcę.
Szkolenia specjalistyczne

Szkolenia specjalistyczne są przeznaczone dla firm, które posiadają wyjątkowe potrzeby.  Świadczymy usługi szkoleń specjalistycznych dla różnych branży. Poznaj naszą ofertę i skutecznie wspieraj rozwój w swoim przedsiębiorstwie. Zadbaj o jakość i bezpieczeństwo pracy, dzięki którym zbudujesz wizerunek profesjonalnej firmy.
Szkolenia jakościowe

Poznaj szczegóły naszej oferty, dotyczącej dbania o jakość wyrobów – od części produkcyjnej, po użytkową. Zadbaj o dobrą reputację swojej firmy i buduj długotrwałe relacje z zadowolonymi Klientami.

Chcesz zapisać się na szkolenie i potrzebujesz pomocy? Napisz do nas!

Chcesz być na bieżąco z informacjami? Zapisz się do newslettera.