Zapisz się na szkolenie

Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?
 

Szkolenia


Skontaktuj się z nami

Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.

szkolenia@sgpgroup.eu


Bądź na bieżąco!

Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?

Szkolenie Standard BRC FOOD (wydanie 8)

Opis szkolenia Standard BRC FOOD (wydanie 8)

CZAS TRWANIA SZKOLENIA-

1 dzień, (8 h szkoleniowych, 1 h szkoleniowa)

CELE SZKOLENIA
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy w zakresie wymagań BRC Food.
 
ODBIORCY SZKOLENIA
 
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać odpowiednie umiejętności w zakresie interpretacji wymagań Standardu BRC.
 
Szkolenie skierowane jest do:
• osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w przedsiębiorstwach,
• kierowników i pracowników kontroli jakości,
• członków zespołu HACCP,
• absolwentów studiów żywnościowych i gastronomicznych, którzy pragną poszerzyć swoją wiedzę zdobytą podczas studiów,
• pracowników firm produkujących żywność, oraz Inspekcji nadzorujących,
• osób zainteresowanych nabyciem praktycznych umiejętności związanych z wdrożeniem i doskonaleniem systemu zarządzania w oparciu o Standard BRC.

PROGRAM SZKOLENIA
• Podstawowe definicje, pojęcie BRC,
• Aktualne wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności w Polsce i UE,
• Identyfikacja stref ryzyka: obszary odseparowane, obszary: niskiego i wysokiego ryzyka, oraz wysokiej ostrożności,
• Powiązania z systemem HACCP – podstawy systemu HACCP wg BRC,
• Systemu zarządzania jakością wg BRC – powiązanie z ISO 9001 i/lub ISO 22000,
• Wymagania fundamentalne,
• Programy wstępne,
• Audyty wewnętrzne i przegląd systemu – weryfikacja BRC,
• BRC a obrona żywności i autentyczność,
• Procedura certyfikacji – klasyfikacja niezgodności / ocena na poziomie AA, certyfikacja wielooddziałowa, zasady ustalania terminów kolejnych audytów,
• Procedura certyfikacji – program audytów zapowiedzianych i niezapowiedzianych, program rejestracji,
• Działania korygujące – analiza przyczyn głównych,
• Ćwiczenia praktyczne.
 

ZGŁOSZENIE UDZIAŁU W SZKOLENIU Standard BRC FOOD (wydanie 8)

Zgłoś swój udział w szkoleniu " Standard BRC FOOD (wydanie 8)" wypełniając formularz on-line na naszej stronie lub pobierając formularz PDF.

TERMINY SZKOLEŃ Standard BRC FOOD (wydanie 8)

Termin i miejsce szkolenia ustalane są z Klientem.

WYCENA SZKOLENIA ZAMKNIĘTEGO

Szkolenie " Standard BRC FOOD (wydanie 8)" może zostać zorganizowane w formie zamkniętej w ustalonym miejscu i czasie. Wypełnij formularz wyceny szkolenia zamkniętego, aby poznać szczegóły oferty.

Podobne szkolenia

Zamknij
Ta strona używa plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce dotyczącej cookies. [OK, akceptuję cookies]