Zapisz się na szkolenie
Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?Szkolenia
Skontaktuj się z nami
Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.
szkolenia@sgpgroup.euBądź na bieżąco!
Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?
CZAS TRWANIA SZKOLENIA: 2 dni (16 h szkoleniowych , 1 h szkoleniowa = 45 minut)
Szkolenie " System HACCP wg normy ISO 22000:2018" może zostać zorganizowane w formie zamkniętej w ustalonym miejscu i czasie. Wypełnij formularz wyceny szkolenia zamkniętego, aby poznać szczegóły oferty.
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy/umiejętności z zakresu prowadzenia audytów wewnętrznych w oparciu o wymagania Standardu IFS Food. Proces przygotowania, przeprowadzenia, raportowania audytu
Szkolenie w sposób warsztatowy wprowadza uczestników w rolę audytora wewnętrznego i zasady prowadzenia audytów zgodnie z wymaganiami PN-EN ISO 19011.
techniki/praktyki auditowania Systemu Zarządzania Energią ze szczególnym uwzględnieniem planowania, przeprowadzania, oceniania, raportowania wyników auditów, oceniania skuteczności działań korygującyc
Wiedza w zakresie oczekiwań OEM w ujęciu IATF 16949, Zrozumienie sposobu jak wdrażać te wymagania w systemach zarządzania organizacji, Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego,