Zapisz się na szkolenie
Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?Szkolenia
Skontaktuj się z nami
Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.
szkolenia@sgpgroup.euBądź na bieżąco!
Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?
CZAS TRWANIA SZKOLENIA- 2 DNI ( 16 H SZKOLENIOWYCH)
Program szkolenia
Podstawowe pojęcia dotyczące bezpieczeństwa żywności
• Podstawowe pojęcia dotyczące zarządzania bezpieczeństwem żywności.
Podstawowe wymagania i powiązanie z BRC Food IFS Food
• BRC Food ver 8 i IFS Food ver 6.1 – usystematyzowanie i porównanie wymagań,
• Wymagania fundamentalne i KO
• Wymagania systemowe standardów bezpieczeństwa żywności
• Strefy ryzyka
• System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
• Plan HACCP / Plan bezpieczeństwa żywności
• Standardy dotyczące zakładu
• Kontrola produktu i procesu
• Personel
• Nowe wymagania BRC Food
- Monitoring środowiskowy, karma dla zwierząt,
- Produkty handlowe – wymagania z modułu dobrowolnego,
• Wymagania dotyczące obrony żywności Food Defence
• Wymagania dotyczące autentyczności Fodde Fraud
• Procedury certyfikacji IFS, BRC
• Ćwiczenia
Szkolenie "Wymagania standardów sieciowych BRC FOOD ver. 8 oraz IFS FOOD ver. 6.1 " może zostać zorganizowane w formie zamkniętej w ustalonym miejscu i czasie. Wypełnij formularz wyceny szkolenia zamkniętego, aby poznać szczegóły oferty.
Wiedza w zakresie oczekiwań OEM w ujęciu IATF 16949, Zrozumienie sposobu jak wdrażać te wymagania w systemach zarządzania organizacji, Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego,
Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego, poznanie wymagań standardu IATF 16949,
Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego, poznanie wymagań standardu IATF 16949,
Uczestnik zrozumie zasady funkcjonowania systemu zarządzania jakością zgodnego z wymaganiami ISO 9001:2015. Będzie potrafił prawidłowo interpretować punkty normy ISO 9001:2015.