CZAS TRWANIA SZKOLENIA- 1 dzień (8 h szkoleniowych, 1 h szkoleniowa = 45 minut)
CEL SZKOLENIA
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy w zakresie wymagań BRC Packaging.
ADRESACI SZKOLENIA
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać odpowiednie umiejętności w zakresie interpretacji wymagań Standardu BRC Packaging.
Szkolenie skierowane jest do:
• osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami zarządzania w zakładach produkujących materiały do kontaktu: z żywnością, kosmetykami, itp.
• kierowników i pracowników kontroli jakości,
• członków zespołu HACCP,
• absolwentów studiów żywnościowych i gastronomicznych, którzy pragną poszerzyć swoją wiedzę zdobytą podczas studiów,
• pracowników firm produkujących żywność, audytujących swoich dostawców, w celu poznania specyficznych wymagań stawianych producentom opakowań,
• osób zainteresowanych nabyciem praktycznych umiejętności związanych z wdrożeniem i doskonaleniem systemu zarządzania w oparciu o Standard BRC.
PROGRAM SZKOLENIA
Sesja 1: Wstęp
• Powitanie
• Prezentacja uczestników i trenera
• Prezentacja celów szkolenia
Sesja 2: Przegląd wymagań BRC Packaging ver. 6
• Jak jest zorganizowany standard BRC Packaging
• Wymagania fundamentalne
• Główne zmiany w BRC Packaging ver. 6
Przegląd wymagań BRC Packaging ver. 6
• Zaangażowanie najwyższego kierownictwa i ciągłe doskonalenie
• System zarządzania ryzykiem i zagrożeniami
Sesja 3: Przegląd wymagań BRC Packaging ver. 6 c.d.
• System Zarządzania Jakością i bezpieczeństwem wyrobu
• Standardy dla zakładu
• Kontrola produktów i procesów
• Personel
• Wymagania dla produktów handlowych
TERMINY
Proponowane terminy i miejsca realizacji szkolenia:
10 - 10 maja |
CZĘSTOCHOWA |
04 - 04 października |
POZNAŃ |
KOSZTORYS SZKOLENIA
Koszt szkolenia dla jednej osoby wynosi: 990.00 PLN netto.
W cenę szkolenia wliczone są:
- proces szkolenia,
- sala szkoleniowa,
- materiały szkoleniowe w formie książkowej wraz z długopisem,
- wszelkie koszty związane z trenerem,
- imienny certyfikat uczestnictwa w szkoleniu,
- przerwy kawowe, obiad,
- poszkoleniowe konsultacje z trenerem.
Szkolenie zamknięte wyceniane jest indywidualnie dla każdego klienta