Fundusze unijne

Bycie członkiem Unii Europejskiej w dalszym ciągu dostarcza nam wielu różnych możliwości. Można dla przykładu pozyskać pieniądze na prowadzenie określonej działalności. Kiedy i jak można się ubiegać o takie wsparcie? Jako firma szkoleniowa, oferujemy 100% wsparcie w realizacji szkoleń. Zarówno w dostosowaniu usługi rozwojowej do potrzeb Klienta, jak i w realizacji całego projektu. Fundusze unijne – szkolenie, dzięki któremu możesz otrzymać nawet 80% dofinansowania dla swojej działalności. Projekt współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 (Europejski Fundusz Społeczny).

50% poziom dofinansowania dla przedsiębiorstw średnich

70% poziom dofinansowania dla przedsiębiorstw małych

80% poziom dofinansowania dla mikroprzedsiębiorstw

Aby otrzymać do 80% dofinansowania na szkolenia i doradztwo, wystarczy dokonać wyboru usługi rozwojowej z Bazy Usług Rozwojowych (BUR), które oznaczone są informacją o możliwości dofinansowania. Opcja ta dotyczy przeważającej części usług wpisanych do BUR. Fundusze unijne – szkolenie, na które warto zapisać się już dzisiaj.

BUR to ogólnopolska, bezpłatna baza internetowa z usługami rozwojowymi dla firm, administrowana przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP).

Skorzystaj z naszej pomocy i zdobądź realne szanse na uzyskanie potrzebnego dofinansowania. nie musisz się ograniczać dlatego, że brakuje Ci budżetu. Określ dokładnie plan i daj sobie szansę na dalszy rozwój. To naprawdę znajduje się w zasięgu Twoich możliwości.

Dofinansowanie można otrzymać na usługi rozwojowe, czyli:

szkolenia i kursy zawodowe, mające na celu nabycie nowych kwalifikacji lub ich podwyższenie

kursy poszerzające wiedzę w dziedzinach przydatnych w firmie

doradztwo dla pracowników

mentoring i coaching

e-learning

Zapisz się na szkolenie

Od 2009 r. firma SGP – Training & Consulting specjalizuje się w realizacji projektów szkoleniowych przygotowanych dla pracowników sektora publicznego. Nasze szkolenia realizowane są w formie warsztatów, dających możliwość wdrożenia w praktyce omawianych rozwiązań.

Współpracujemy z wykwalifikowaną kadrą specjalistów. Każde ze szkoleń prowadzone jest przez doświadczonego trenera – praktyka i eksperta w swojej dziedzinie.

Harmonogram

Zbliżające się szkolenia

Katowice

Wrocław

informacje wkrótce

Potrzebujesz pomocy? Napisz do nas!

Chcesz być na bieżąco z informacjami? Zapisz się do newslettera.