Zapisz się na szkolenie

Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?
 

Szkolenia


Skontaktuj się z nami

Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.

szkolenia@sgpgroup.eu


Bądź na bieżąco!

Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?

Szkolenie Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716

Opis szkolenia Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716

PROGRAM SZKOLENIA
 
1. Co to jest GMP i gdzie jest stosowana

2. Wymagania ISO 22716

- Wprowadzenie
- Zakres normy
- Terminy i definicje
- Pracownicy
- Pomieszczenia
- Urządzenia
- Surowce i materiały opakowaniowe
- Produkcja
- Wyroby gotowe
- Laboratorium kontroli jakości
- Postępowanie z produktem, który jest poza specyfikacją
- Odpady
- Podwykonawstwo
- Odstępstwa
- Reklamacja i wycofanie z rynku
- Kontrola zmian
- Audit wewnętrzny
- Dokumentacja

3. Korzyści  z wdrożenia ISO 27716

CZAS TRWANIA SZKOLENIA – 1 DZIEŃ  (8 godzin szkoleniowych, 1 godzina szkoleniowa = 45 minut)

ZGŁOSZENIE UDZIAŁU W SZKOLENIU Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716

Zgłoś swój udział w szkoleniu "Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716 " wypełniając formularz on-line na naszej stronie lub pobierając formularz PDF.

TERMINY SZKOLEŃ Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716

Termin i miejsce szkolenia ustalane są z Klientem.

WYCENA SZKOLENIA ZAMKNIĘTEGO

Szkolenie "Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716 " może zostać zorganizowane w formie zamkniętej w ustalonym miejscu i czasie. Wypełnij formularz wyceny szkolenia zamkniętego, aby poznać szczegóły oferty.

Podobne szkolenia

Zamknij
Ta strona używa plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce dotyczącej cookies. [OK, akceptuję cookies]