Opis szkolenia Wymaganie i standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)
Metodyka szkolenia: Szkolenie będzie miało charakter aktywny: wprowadzenie, prezentacja przykładów, ćwiczenia grupowe, warsztaty, dyskusja.
CZAS TRWANIA SZKOLENIA- 1 dzień (8 h szkoleniowych, 1 h szkoleniowa = 45 minut)
CEL SZKOLENIA
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy w zakresie wymagań BRC Packaging.
ADRESACI SZKOLENIA
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać odpowiednie umiejętności w zakresie interpretacji wymagań Standardu BRC Packaging.
Program szkolenia:
Sesja 1: Wstęp
• Powitanie
• Prezentacja uczestników i trenera
• Prezentacja celów szkolenia
Sesja 2: Przegląd wymagań BRC Packaging ver. 6
• Jak jest zorganizowany standard BRC Packaging
• Wymagania fundamentalne
• Główne zmiany w BRC Packaging ver. 6
Przegląd wymagań BRC Packaging ver. 6
• Zaangażowanie najwyższego kierownictwa i ciągłe doskonalenie
• System zarządzania ryzykiem i zagrożeniami
• System Zarządzania Jakością i bezpieczeństwem wyrobu
• Standardy dla zakładu
• Kontrola produktów i procesów
• Personel
• Wymagania dla produktów handlowych
ZGŁOSZENIE UDZIAŁU W SZKOLENIU Wymaganie i standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)
Zgłoś swój udział w szkoleniu "Wymaganie i standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)" wypełniając formularz on-line na naszej stronie lub pobierając formularz PDF.
TERMINY SZKOLEŃ Wymaganie i standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)
Termin i miejsce szkolenia ustalane są z Klientem.
WYCENA SZKOLENIA ZAMKNIĘTEGO
Szkolenie "Wymaganie i standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)" może zostać zorganizowane w formie zamkniętej w
ustalonym miejscu i czasie. Wypełnij formularz wyceny szkolenia zamkniętego, aby poznać szczegóły
oferty.
Ta strona używa plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w
Polityce dotyczącej cookies.
[OK, akceptuję cookies]