ul. Legionów 92, 42-202 Częstochowa, Polska
+48 34 361 31 18 wew. 110, +48 34 344 18 28

Wdrożenia

Systemy zarządzania

Szkolenia odnoszące się do różnego typu systemów zarządzania zgodnie z obowiązującymi normami. W trakcie pracy niezwykle ważne jest dbanie o bezpieczeństwo, jakość wykonywanych obowiązków, z ujęciem istoty ochrony środowiska, czy właściwego wykorzystania energii. Dzięki tym szkoleniom zdobędziesz teoretyczną i praktyczną wiedzę, dzięki której zadbasz o każde działanie w swoim przedsiębiorstwie.

SYSTEM ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ISO 9001: 2015

System Zarządzania Jakością jest narzędziem umożliwiającym każdemu przedsiębiorstwu podnoszenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów/usług, poprzez ciągłe doskonalenie metod i sposobów działania.

SYSTEM ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO ISO 14001: 2015

Szkolenie dotyczy aspektów środowiskowych, którymi przedsiębiorstwo może zarządzać z uwzględnieniem cyklu życia i perspektywy czasowej.

SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM I HIGIENĄ PRACY ISO 18001/OHSAS

Celem szkolenia jest przygotowanie uczestników do pełnienia roli Pełnomocnika Systemu Zarządzania BHP. W każdej firmie najważniejsze jest bezpieczeństwo pracowników. Poznaj szczegóły szkolenia.

ZINTEGROWANY SYSTEM ZARZĄDZANIA ISO 9001, ISO 14001, PN-N 18001/OHSAS

Zdobądź wiedzę z zakresu systemu zarządzania: ISO 9001, ISO 14001, PN-N 18001/OHSAS. Szkolenie oferuje wiedzę w pigułce, bez konieczności odbywania osobnych szkoleń z każdego systemu.

SYSTEM ZARZĄDZANIA ENERGIĄ ISO 50001

ISO 50001 stawia za cel efektywne gospodarowanie energią w każdej formie. Zakłada dążenie do ciągłej poprawy efektywności użytkowania energii oraz znajomość wymagań i regulacji dotyczących emisji gazów cieplarnianych.

SYSTEM ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ W LABORATORIUM ISO/IEC 17025

Praca w laboratorium jest trudna, nie tylko na specyfikę wykonywanych obowiązków. To przede wszystkim niezwykle wymagające środowisko, które podlega wielu restrykcyjnym normom. Odbądź szkolenie z systemu zarządzania jakością w laboratorium ISO/IEC 17025.

SYSTEM ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI ISO/IEC 27001

Dowiedz się, w jaki sposób chronić informacje, dzięki szkoleniu z systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji ISO/IEC 27001.

SYSTEM ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ IATF 16949: 2016

To norma odnosząca się do przemysłu motoryzacyjnego, dotycząca wymagań jakościowych systemu zarządzania jakością. To wypadkowa międzynarodowych norm systemów zarządzania w globalnym przemyśle motoryzacyjnym.