Referencje klientów

Jednym z kryteriów oceny wiarygodności oraz skuteczności działalności SGP- Training & Consulting są udzielone referencje oraz pozytywne opinie naszych Klientów.

SGP - Training & Consulting jest wiodącym dostawcą szkoleń i usług doradczych dla biznesu. Potwierdzają to liczne rekomendacje otrzymane m.in. od przedstawicieli branży motoryzacyjnej, branży hutniczej, branży spożywczej, branży kosmetycznej, przetwórstwa tworzyw sztucznych czy administracji publicznej (m.in. ministerstwa, ZUS-y, urzędy miast, urzędy pracy).

Uczestnicy wysoko oceniają realizowane przez nas szkolenia z zakresu rozwoju kompetencji miękkich np. szkolenia menedżerskie, szkolenia z wystąpień publicznych czy obsługi klienta oraz specjalistyczne i branżowe szkolenia dla firm m. in.  szkolenia z Lean Management, szkolenia z zakresu systemów zarządzania, szkolenia jakościowe, szkolenia metrologiczne i wiele innych.

Pozytywne opinie i satysfakcja Klientów to dla nas powód do dumy i motywacja do ciągłego doskonalenia.
Nieustannie poszerzamy zakres usług aby kompleksowo realizować Państwa potrzeby szkoleniowo-doradcze.

Zapraszamy do zapoznania się z poniższymi referencjami, stanowiącymi potwierdzenie wysokiej jakości świadczonych przez nas usług szkoleniowych.