Szkolenie zamknięte Wymagania standardu BRC CP ver 4 PCH (High level) Szkolnie pozwoli nabyć wiedzę i umiejętności z wymagań BRC CP ver 4, zarządzania produktem i jakością, standardów dotyczących zakładu w/g BRC CP,...
Szkolenie zamknięte Wymagania standardów sieciowych BRC FOOD ver. 8 oraz IFS FOOD ver. 6.1 Podczas szkolenia Uczestnik pozna wymagania standardów sieciowych BRC FOOD VER 8 ORAZ IFS FOOD VER 6.1, a także podstawowe wymagania i powiązanie z...
Szkolenie zamknięte Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BRC FOOD (wydanie 8) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy/umiejętności z zakresu prowadzenia auditów wewnętrznych w oparciu o wymagania Standardu BRC Food.
Szkolenie zamknięte Wymagania standardu BRC PACKAGING (wydanie 6) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy z zakresu wymagań BRC Packaging. Dedykowane osobom chcącym podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać...
Szkolenie zamknięte Audytor wewnętrzny systemu zarządzania IFS FOOD (wydanie 6.1) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy/umiejętności z zakresu prowadzenia audytów wewnętrznych w oparciu o wymagania Standardu IFS Food. Proces...
Szkolenie zamknięte Standard IFS FOOD (wydanie 6.1) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy w zakresie wymagań IFS Food. Podniesienie kwalifikacji zawodowych i uzyskanie odpowiednich umiejętności w...
Szkolenie zamknięte Auditor wewnętrzny FSSC 22000 dla producentów opakowań Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy z zakresu prowadzenia auditów wewnętrznych w oparciu o wymagania Normy ISO 22000 oraz ISO/TS 22002-4...
Szkolenie zamknięte FOOD DEFENCE (OBRONA ŻYWNOŚCI) wg PAS 96 oraz wymagań IFS FOOD i BRC FOOD Zakres szkolenia: Food Defense, Wymagania IFS Food w zakresie Obrony żywności, Wytyczne zawarte w PAS 96:2017, BRC Food wydanie 8 a Obrona...
Szkolenie zamknięte FOOD FRAUD-Zafałszowania, oszustwa i autentyczność żywności Uzyskanie umiejętności w zakresie niezbędnych działań wynikających z autentyczności żywności, m. in. wykorzystanie metodologii VACCP i TACCP w Food...
Szkolenie zamknięte System HACCP wg normy ISO 22000:2018 Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje zawodowe i uzyskać odpowiednie umiejętności w zakresie interpretacji...
Szkolenie zamknięte Wymagania standardu FSSC 22000 dla producentów żywności (wydanie 4.1) Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie systemu wymagań ISO 22000 oraz ISO/TS 22002-1 (wcześniej PAS 220).
Szkolenie zamknięte Wymagania i audytowanie zintegrowanego systemu zarządzania BRC CP ver. 4 PCH (HIGH LEVEL)- ISO 9001:2015 Celem szkolenia jest przekazanie wiedzy na temat podstawowych definicji, pojęć BRC CP, budowy i zakresu Standardu BRC CP oraz specyficznych...