Zapisz się na szkolenie

Jesteś zainteresowany konkretnym szkoleniem?
 

Szkolenia


Skontaktuj się z nami

Masz pytanie? Napisz do nas! Na każde pytanie odpowiemy w 24 godziny.

szkolenia@sgpgroup.eu


Bądź na bieżąco!

Interesują Cię informacje o aktualnościach oraz najnowsze szkolenia?

Szkolenia - Systemy zarządzania

Wyszukiwarka szkoleń

Szkolenie
Termin od - do
Otwarte
Otwarte
Online
Online
Miasto

Szkolenia otwarte i zamknięte

Kliknij na wybraną kolumnę aby posortować wyniki
Tytuł szkolenia Data Miasto

- CZĘSTOCHOWA

Uczestnicy będą: właściwie interpretować wymagania normy ISO 9001:2015, znać proces audytowania zgodnie z wytycznymi ISO 19011, rozumieć podejście procesowe

- Częstochowa
- Poznań
- Wrocław
- Online

Wymagania Normy ISO 14001; Omówienie Normy ISO 19011, warsztaty pozwolą zrozumieć i ocenić Aspekty Środowiskowe, działania awaryjne oraz sterowanie operacyjne

- Częstochowa
- Wrocław

Wiedza w zakresie oczekiwań OEM w ujęciu IATF 16949, Zrozumienie sposobu jak wdrażać te wymagania w systemach zarządzania organizacji, Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego,

- Częstochowa
- Wrocław
- Poznań

Poznanie wymagań dotyczących zarządzania procesowego, poznanie wymagań standardu IATF 16949,

- Częstochowa
- Wrocław
- Poznań

Wprowadzenie do systemu zarządzania środowiskowego, , omówienie wymagań normy ISO 14001:2015, Ocena przyczyn niezgodności i definiowanie działań doskonalących

- Częstochowa
- Wrocław

Uczestnik zrozumie zasady funkcjonowania systemu zarządzania jakością zgodnego z wymaganiami ISO 9001:2015. Będzie potrafił prawidłowo interpretować punkty normy ISO 9001:2015.

- Częstochowa
- Poznań
- Wrocław
- Online

Szkolenia zamknięte

Tytuł szkolenia
Administrator bezpieczeństwa informacji zgodnie z ISO/EIC 27001
Auditor wewnętrzny FSSC 22000 dla producentów opakowań
Auditor wewnętrzny ISO 22716
Auditor wewnętrzny systemu BRC PACKAGING (wydanie 5)
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji wg ISO/EIC 27001
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BRC FOOD (wydanie 8)
Audytor wewnętrzny systemu zarządzania IFS FOOD (wydanie 6.1)
Audytor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania ISO 50001:2018 oraz ISO 14001:2015
FOOD FRAUD-Zafałszowania, oszustwa i autentyczność żywności
Integracja i interpretacja systemu zarządzania wg ISO 9001:2015, ISO 14001: 2015, OHSAS/ISO 45001:2018
Kontrola jakości
Pełnomocnik ds. systemu zarządzania energią wg ISO 50001
Proces i podejście procesowe- wprowadzenie (warsztaty online)
Standard BRC FOOD (wydanie 8)
System HACCP wg normy ISO 22000:2018
Warsztaty szczegółowe dla pełnomocników ISO 45001:2018
Wprowadzenie do wymagań IATF 16949:2016 - warsztaty online
Wymagania normy ISO 50001:2018. Kompendium wiedzy dla kadry kierowniczej
Zarządzanie ryzykiem wg ISO 31000
Auditor wewnętrzny ISO 45001 - wytyczne do audytowania systemów zarządzania ISO 19011:2018
Auditor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Jakością (IATF 16949:2016, ISO 9001:2015, ISO 19011:2018)
Auditor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018
Auditowanie systemów zarządzania wg wytycznych ISO 19011
Audytor wewnętrzny ISO 13485
Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Energią ISO 50001:2018
Audytor wewnętrzny w motoryzacji wg IATF 16949:2016. Szkolenie online.
Dobre praktyki produkcji (GMP) dla branży kosmetycznej wg ISO 22716
FOOD DEFENCE (OBRONA ŻYWNOŚCI) wg PAS 96 oraz wymagań IFS FOOD i BRC FOOD
Interpretacja wymagań IATF 16949:2016 . Szkolenie online.
Interpretacja wymagań normy ISO 45001:2018
Pełnomocnik ds. systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Planowanie jakości i zarządzanie jakością w projektach- dobre praktyki w wytycznych PN-ISO 10005:2018 i ISO 10006:2018
Proces i podejście procesowe
Standard BRC IOP V.6
Standard IFS FOOD (wydanie 6.1)
Wymagania i auditowanie standardu IFS HPC ver. 2
Wymagania i audytowanie zintegrowanego systemu zarządzania BRC CP ver. 4 PCH (HIGH LEVEL)- ISO 9001:2015
Wymagania normy ISO 13485 (Certyfikacja wyrobów medycznych)
Wymagania standardów sieciowych BRC FOOD ver. 8 oraz IFS FOOD ver. 6.1
Wymagania standardu BRC CP ver 4 PCH ( High level )
Wymagania standardu BRC PACKAGING (wydanie 6)
Wymagania standardu FSSC 22000 dla producentów żywności (wydanie 4.1)
Wymagania standardu FSSC dla producentów opakowań (wydanie 4.1)
Zamknij
Ta strona używa plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług oraz statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w Polityce dotyczącej cookies. [OK, akceptuję cookies]